Er du vores nye samarbejdspartner/sponsor?

Vi er på udkig efter økonomiske samarbejdspartnere?

Kunne du tænke dig at være med til understøtte en flok unge cykelryttere, der forsøger at udleve deres drøm. Et helt nyt cykelhold med en ung profil. Et team af ryttere som alle er I en rigtig god udvikling og på vej fremad.

Kunne du tænke dig at være med på den rejse, vi lige har påbegyndt. En rejse i cykelverdenen med håbefulde, ambitiøse unge mennesker og et dedikeret team. En rejse vi heldigvis ikke ved hvor ender, men hvor vi helt klart kender retningen, og hvor vores netværk får en central betydning.

Så er et økonomisk samarbejde med vores Elite U23 team; Team Give Elementer, en mulighed.

Vi er i fuld gang med at konsolidere fundamentet for vores spritnye team. Vi har sportsdirektører, mekanikere og et rigtig fint ”Staff-team”, som alle arbejder frivilligt for teamet, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at det koster penge at drive et cykelhold. Derfor har vi brug for økonomiske samarbejdspartnere/sponsorer – måske er det dig?

Vi tilbyder et cykelteam som, udover licensløbene i Danmark, også skal deltage i fire UCI-løb i Danmark, samt fire UCI-løb i udlandet.

At DM i landevejscykling i år afvikles i Give og omegn betyder selvfølgelig også noget i forhold til, hvad vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere.

Hvis denne efterlysning har vækket din interesse og nysgerrighed, så kontakt Allan Kristensen på tlf.: 30475250 eller joheppe@youmail.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Team Give Elementer